Hakkımızda

"Özellikle Anadolu Yakasında o kadar sevildik ki, açtığımız şubeler ile Bağdat Caddesi'ne sığamadık. Şimdi ise sizlerin ilgi ve desteği ile tüm Türkiye'ye yayılmış, toplamda 65 şubesi olan bir markaya dönüştük."

Happy Grup olarak hikayemiz bundan tam 24 sene öncesinde başladı. Restoran sektöründe uzun yıllar boyunca aldığım görevler zaman içerisinde bana farklı deneyimler kattı. Edindiğim bu tecrübelerle hayalim için ilk adımı 1999 yılında attım. Uygun mekanı bulmak için yaklaşık 2 yıl süren araştırmalarımın sonucunda ilk şubemizin açılışını Kadıköy’de gerçekleştirdim.
 
Misafirlerimizin acıktıklarında akıllarına gelen ilk yer olmak, geldiklerinde hak ettikleri değeri görüp, mutlu olmalarını sağlamak, lezzetlerimizi deneyimleyip, memnuniyet içerisinden mekandan mutlu ayrılmalarını sağlamak en büyük önceliğimdi. Hedefim oluşturduğumuz bu memnuniyet ile misafirlerimizin arada sırada uğradıkları bir kafe olarak değil, her fırsatta gelmek isteyecekleri bir mekan olmaktı. Stratejimizi büyük porsiyon, hızlı servis ve iyi hizmet üzerine kurguladım. Yıllardır edindiğim tecrübelerime dayanarak, herkesin hak ettiği hizmeti hakkı olan fiyat ile buluşturma kararı aldım. Lüks olarak adlandırılan bu kavramların herkes tarafından ulaşılabilir olması, benim için büyük önem taşıyordu. Kısa bir zaman içerisinde de gelen konuklarımız tarafından fark edildik. Başladığımda hedeflediğim gibi müdavimlerimiz olmaya başladı. Tek bir şubeyken, ikinci ve üçüncü şubelerimiz açıldı. Özellikle Anadolu Yakası’nda o kadar sevildik ki, açtığımız şubeler ile Bağdat Caddesi’ne sığamadık. Şimdi ise sizlerin ilgi ve desteği ile tüm Türkiye’ye yayılmış, toplamda 53 şubesi olan bir markaya dönüştük. Sadece tek marka ile kalmayıp Bob’s, İkon, Manhattan ve Little Buddha markalarını da sektöre kazandıran bir grup markası haline geldik.
 
24 sene öncesinde tek bir noktada başlayan yolculuğuma, arkamda 65 şube ve 3500 kişilik büyük bir aile ile devam ediyorum. Tüm ekip arkadaşlarım ile birlikte büyüyerek uluslararası bir zincir markası olma yolunda ilerliyoruz. Hedeflerimiz ve hayallerimiz ne kadar büyürse büyüsün önceliğimiz konuklarımızın memnuniyeti olarak kalmaya devam edecektir.



Happy Grup Kurucusu ve CEO
Hüseyin Aymutlu

VİZYONUMUZ

Vizyonumuz; yönetimimizde ve işletmemizde sürekli olarak geliştirdiğimiz yapımız ile müşterilerimizin markamız ile olan duygusal bağını daha da güçlendirerek, kendi kendilerini yönetebilen şube ağını oluşturmak.

MİSYONUMUZ

Misyonumuz; ulaşılabilir fiyat ve lüks kavramlarını işletmeciliğimize uygulayarak, tüm konuklarımıza yemeklerimizi kalite, hijyen ve tazelikten ödün vermeden en kısa sürede ve en lezzetli hali ile servis etmek, kendilerini evlerindeki gibi rahat ve samimi hissetmelerini sağlamaktır.